Inpakken en wegwezen

Zet de koffers maar klaar

Nog even 2 maandjes doorbuffelen in Nederland en dan – met een sneltreinvaart – terug naar Ferragudo. Ik blijf nu 5 maanden en wat verheug ik me erop. Het kostte wat extra planning want ik wil graag een auto hebben tijdens die maanden. Een huurauto voor zo’n lange periode werd erg kostbaar dus ik besloot, in al mijn wijsheid, dat we met mijn auto gaan. Ik zeg we, want mijn man gaat eerst mee voor een weekje vakantie en vliegt dan terug. En dan komt hij in december weer terug tot en met januari voor 2 maanden om te onderzoeken of hij werk kan vinden daar, maar daar twijfel ik niet aan, en of het bevalt die 2 maanden. Ik kan alles wel leuk vinden maar we doen het samen natuurlijk.

Lees hier de gehele blog verder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Your Business Manager draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches