Ondernemer op vakantie

Afgelopen maand ben ik echt op vakantie geweest. Op de plek waar ik ook werk dus je kunt je afvragen of het dan ook echt vakantie is. Nou, ik heb mijn man moeten beloven de laptop zoveel mogelijk dicht te houden en geen afspraken te maken! Dat was toch lastig zeg…

Per ongeluk in de werkzone?

Je ontkomt er bijna niet aan in een soort werkmodus te schieten als je je zakenvrienden dagelijks tegenkomt. Bij een van hen, een van de locaties van Ferragudo Dreams, waren mijn man en ik uitgenodigd voor ontbijt. Omdat er ook vrienden uit Schotland waren die 2 weken, hebben we met ons vieren heerlijk genoten van een uitgebreid ontbijt met uitzicht over geheel Ferragudo. En natuurlijk wil ik hen dan ook de locatie laten zien, zie je, het is zeer eenvoudig om die werkgrens op te zoeken 😊.

Lees de gehele blog op de website van Saudades de Portugal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Your Business Manager draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches